Jablko plátky 60 g

Kód: 111943
Novinka
Neohodnotené
Značka: Lyofio
€5,50
Skladom

Také krížali ste ešte neochutnali! Chrumkavé as množstvom vitamínu C, skoro ako by ste si odtrhli čerstvé jabĺčko zo stromu.

  • chrumkavá desiata pre deti i dospelých
  • prírodný zdroj vitamínov a minerálov
  • bez konzervantov a aditív

Detailné informácie

Podrobný popis

Pri sušení krížal sa väčšina vitamínu C zničí kvôli vysokej teplote. To pri lyofilizácii nehrozí. Jablká sa sušia pri nízkej teplote, a tak si zachovajú väčšinu prospešných látok . Zahryznite sa do lyofilizovaných jabĺčok a užite si, ako skvele chrumkajú. Sú ľahučké   a vo desiatovom boxe sa rozhodne neprenesú.

Jablká sa u detí často netešia takej obľube ako sladšie druhy ovocia. Sú jednoducho tak trochu nuda. Skúste ich ale v lyofilizovanej podobe –⁠ vďaka   zábavné chrumkavosti   budú deti baviť a navyše sú zdrojom vitamínov a minerálov.

Neobsahujú žiadne konzervanty, aditíva ani pridaný cukor . Len 100% ovocia. Ďalšou výhodou je, že lyofilizované plátky jabĺk dlho vydržia a môžete ich skladovať pri izbovej teplote. Zabudnite na vykrajovanie a lúpanie, stačí otvoriť vrecko a začať maškrtiť.

Ako si vychutnať lyofilizované jablká?

Lyofilizované jablká vám doplnia energiu a príjemne vás zasýtia vďaka vysokému obsahu vlákniny. Vezmite ich so sebou napríklad na výlet, budú o dosť ľahšie ako čerstvé jablká. Rozhodne vám zachutia aj v granole, müsli alebo ovsenej kaši, obzvlášť v kombinácii so škoricou. Alebo pridajte pár plátkov do čierneho čaju a dodajte mu ovocnú chuť.

Náš tip

Vytvorte zdravý dezert inšpirovaný chuťou klasickej štrúdle. Rozmixujte tvaroh s mrazom sušenými jablkami, medom a škoricou, primiešajte hrozienka a vlašské orechy. Nakoniec ozdobte plátkami lyo jabĺčok.

Lyofilizované jablká sú plné vitamínov a minerálov

  • Mrazom sušené jablká si zachovali väčšinu vitamínov a minerálov ako čerstvé plody.
  • Jablká sú zdrojom vitamínu C aj kyseliny listovej.
  • Jablká obsahujú aj množstvo minerálov – draslík, železo, horčík a vápnik.
  • V jablkách nájdete aj vlákninu, ktorá prispieva k dobrému tráveniu.

Čo je lyofilizácia?

Lyofilizácia alebo sušenie mrazom prebieha za veľmi nízkej teploty a tlaku. Tak dochádza k sublimácii - voda prechádza z pevného priamo do plynného skupenstva. Vďaka tomu sa z ovocia odparí len voda bez toho, aby sušenie negatívne ovplyvnilo jeho nutričné ​​hodnoty. Lyofilizované ovocie takmer nestratí živiny, vitamíny ani minerály. Navyše si zachová prirodzenú chuť, vôňu i farbu, a tak je takmer na nerozoznanie od čerstvého ovocia.

Dodatočné parametre

Kategória: pre Ženy
Hmotnosť: 0.06 kg
EAN: 8594204892537

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola