Lyofilizovaná jahoda v čokoláde - mliečna 200 g

Kód: 112060
Novinka
Neohodnotené
Značka: Lyofio
112060 lyofilizovana jahoda v cokolade mlecna 200 g
Loading...
€7,48
Skladom

Sladkosť a chrumkavosť im rozhodne nechýba! Celé lyofilizované jahody sa vykúpali v mliečnej čokoláde a čakajú len na to, až vám rozjasnia deň.

  • osviežujúce jahody a sladká chuť čokolády
  • lyo jahody obsahujú vitamíny a minerály
  • dlhá trvanlivosť

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto maškrta vytlačí zo špajze cukríky a sladkosti. Na svojej strane má neodolateľnú kombináciu chutí aj vitamíny obsiahnuté v lyofilizovaných jahodách. Je   favoritom u detí   a dospelých, čo si radi poriadne osladia život. V každej guličke sa ukrýva celá lyofilizovaná jahoda.

Zrelé jahody sa najskôr vysušia mrazom, a tým si zachovajú väčšinu vitamínov, minerálov aj vôňu a chuť čerstvých plodov. Pri lyofilizácii sa z ovocia odstráni väčšina vody. Potom sa jahody obalia v mliečnej čokoláde a premenia sa na sladkú pochúťku.

Lyofilizované jahody v čokoláde vás nadchnú aj dlhou trvanlivosťou . Zatiaľ čo čerstvé jahody v čokoláde musíte hneď zjesť, tie lyofilizované môžete maškrtiť priebežne. Pritom chuťou pripomínajú čerstvé jahody a navrch ešte krásne chrumkajú.

Ako si vychutnať mrazom sušené jahody v čokoláde?

Vychutnajte si lyofilizované jahody v čokoláde ako maškrtenie pri televízii, sladkú bodku za obedom alebo rýchly zdroj energie. Skvele sa hodí aj ako sladká maškrta namiesto obyčajnej bonboniéry, možno až pôjdete na návštevu k rodine alebo priateľom.

Lyofilizované jahody sú plné vitamínov a minerálov

  • Mrazom sušené jahody si zachovali väčšinu vitamínov a minerálov ako čerstvé plody.
  • Jahody obsahujú veľa vitamínu C (62 mg v 100 g čerstvých plodov podľa NZIP).
  • Výraznú červenú farbu má na svedomí anthocyanín – silný antioxidant.
  • Jahody obsahujú kyselinu listovú, ktorá je dôležitá pre vyváženú stravu.
  • Lyofilizované jahody sú bohaté aj na vitamíny A, B, E a minerály draslík, zinok, mangán a ďalšie stopové prvky.

Čo je lyofilizácia?

Lyofilizácia alebo sušenie mrazom prebieha za veľmi nízkej teploty a tlaku. Tak dochádza k sublimácii - voda prechádza z pevného priamo do plynného skupenstva. Vďaka tomu sa z ovocia odparí len voda bez toho, aby sušenie negatívne ovplyvnilo jeho nutričné ​​hodnoty. Lyofilizované ovocie takmer nestratí živiny, vitamíny ani minerály. Navyše si zachová prirodzenú chuť, vôňu i farbu, a tak je takmer na nerozoznanie od čerstvého ovocia.

Dodatočné parametre

Kategória: pre Ženy
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola